Olet täällä

LAADUKKAITA KOTEJA KAIKKIIN ELÄMÄNTILANTEISIIN

Asunto Oy Momentumiin kuuluu yhdeksän- ja kahdeksankerroksiset rakennukset, joissa on yhteensä 182 asuntoa sekä katutasossa kolme liiketilaa. Jokaiseen asuntoon kuuluu tilava, lasitettu parveke.

Momentumin asunnot ovat energiatehokkaita (energialuokka C). Korkea laatu näkyy toimivina ratkaisuina ja tyylikkäinä, kestävinä materiaaleina. Pääosassa ovat avarat tilat, suuret ikkunat ja selkeät pohjaratkaisut. Varustelutaso on erittäin korkea, ja suunnittelussa on huomioitu nykyaikaisimman talotekniikan tuomat mahdollisuudet. Huoneistoissa on mm. viilennys, vesikiertoinen lattialämmitys, Saari-keittiöiden laadukas keittiö sekä  Mielen kodinkoneet. Asunnoissa on Timberwise-parketit tai iso lattialaatta, ja lukitus toimii iLOQ-järjestelmällä.  Talossa on langaton internet sekä ovipuhelinjärjestelmä kuvayhteydellä.

Rakennuksissa on yhteensä neljä hissillistä porrashuonetta, joista on suora yhteys asuinkerroksiin. Molemmissa taloissa on katutasoon sijoitetetut jätehuoneet, pyörävarastot, pyykinpesutilat sekä kuivaushuoneet. Väestönsuoja-, varasto- ja tekniset tilat ovat kellarikerroksessa. Jokaisella asunnolla on oma lukittava irtaimistovarasto. Momentumissa on SmartPost-postihuone, josta asukkaat voivat kätevästi noutaa verkkokauppatilauksensa.

Vielä muutama asunto vapaana - onko uusi kotisi juuri täällä?